maandag 29 juni 2015

Volle Maan, Plantmaan

Plantmaan staat donderdagmorgen om 4.21 op haar volst aan de hemel. 

Deze Volle Maan draagt de energie van bestemming in zich. Na de periode van groei en daarna bloei is met Midzomer, Litha de tijd van rijping aangebroken. Het plan heeft vorm gekregen, het staat en ontwikkelt zich nu langzaam tot het rijp is. Veranderingen van nu zullen zich geleidelijk voltrekken, het abrupte van de lentetijd is eraf.

In de natuur zie je dat de zaadjes die werden gezaaid, omhoog schoten en opgroeiden tot planten. Vervolgens maakten zij een periode van bloei door, zo in de maand van mei. Nu maken zij het laatste stukje van ontwikkeling door. Het gaat om het stukje van rijpen.

In spiritueel opzicht betekent het dat je plan of project dat je eerst bedacht, vervolgens vorm gaf en uitbreidde, nu wordt doorgezet tot het zijn uiteindelijke vorm krijgt. De laatste loodjes, jawel. 
Ga er rustig mee om, je project/plan zal nu langzaam maar gestaag zijn bestemming bereiken. 

De boom die bij deze Volle Maan hoort is de Eik.


Bereid je voor op Volle Maan. Wees je ervan bewust dat je deze dagen in opbouwende maanenergie zit. Dus als je je een beetje zwaar voelt, of als alles niet erg soepel gaat, dan weet je waardoor het komt. Ook weet je dat alles vanaf donderdag weer gemakkelijker gaat. 

Neem de Volle Maan-energie woensdagavond in je op (voordat de maan op haar volst is, want vanaf dat moment neemt de energie ook weer af). Deze energie van Plantmaan kan je goed gebruiken bij het doorzetten van je plan dat al in vergevorderd stadium verkeert.

Morrigan wenst iedereen vast een Happy Full Moon! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten