woensdag 30 september 2015

Magical Way naar nieuwe liefde

Vriendin L. is op zoek naar een nieuwe liefde. Ruim een jaar nadat haar laatste lange relatie op de klippen liep, werd het tijd voor een nieuwe amour in haar leven. Ze zocht eerst in haar omgeving en vond daar een mooie, strakke, charmante maar toch niet gladde, sportcoach. Ze begon steeds fanatieker te sporten en ging dolgraag naar de training. Na verloop van tijd nam ze individuele lessen. Het leek erop dat hij haar ook leuk vond, liet ze doorschemeren. Morrigan raakte enthousiast van haar beschrijvingen van deze Adonis en adviseerde haar toch eens een afspraakje te maken. Voor een kopje thee ofzo. Ze antwoordde met een schaterlach.

Na een aantal maanden van intens sporten en smachtend verlangen gooide L. het over een andere boeg. Ze begon met internetdaten. Waarom ze nooit een afspraakje met die superaardige coach maakte is altijd een raadsel gebleven. Bang om hem echt te leren kennen en dan een illusie armer te raken? Of was haar liefde voor hem weggeëbd?
In elk geval, L. ging verder op zoek naar een nieuwe liefde. Hoewel de coach en L. nog wel hadden afgesproken een keer te gaan surfen. Ook daar is het uiteindelijk niet van gekomen.

Inmiddels heeft L. een date gevonden. Hij woont op veilige afstand bij haar vandaan. Ruim twee uur reizen, zegt ze lachend. Ze hebben twee leuke afspraakjes met elkaar gehad - direct hele dagen -, vervolgens een week vakantie genomen naar een buitenland en daarop een weekend samen doorgebracht. ‘Maar het is niet meer dan vriendschappelijk,’ zegt zij en laat schaterend wat foto’s van de man in kwestie zien. Ze sprankelt als ze over hem praat. 

Vriendin L. is op zoek naar een nieuwe liefde. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten